mandag den 18. januar 2010

Bruser

Denne grønne spand er vores bruser og den lille sorte spand vores træk-og-slip-system. Vi går en del op i at der er forskel på spandene!
På billedet ser det lidt nusset ud, det er det såmænd ikke, det er bare godt slidt. Det er kun os der bruger det så vi bestemmer selv hvor beskidt der skal være.
Her er tørt og støvet så der ligger ofte en lag støv over det hele og fejer man hvirvles det hele op og så kan man starte forfra.
I hver spand ligger en øse så der er rig mulighed for kolde afvaskninger hvis man skulle trænge.
Det er en lidt skrap måde at vaske hår på, så Frederikke og jeg skulle måske have haft klippet håret kort inden vi drog afsted. Så ved vi det til næste gang!
Det er forøvrigt også her vores veninde She-lob bor. Jeg har dog ikke set hende et par dage og savner hende heller ikke.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Lisbeth Ras sagde ...

Hej Stine. Jeg glæder mig dagligt til at læse jeres blog og flg med glæde og STOR beundring med i jeres levevis,ture og ikke mindst kostindtag !!! og det der med de sanitære forhold ... tja her går vi og knurrer over et kloakeringsprojekt( du ved hullet i jorden med indhold til ca 85.000 )hahaha ;-( hvem der bare kunne nøjes med en spand...det fungerer jo:-)Sundt med lidt reflektioner fra den store verden!!! Det er nogle gode fotos som gir et godt indblik fra jeres hverdag. Nå men her sker der det,at Anna i morgen skal opføre Stomp som afslutning på en temauge med Gitte( Annas musiklærer)og stomper/musiker Rune Thorsteinsson.Per og Johanne skal med og her hjem og spise. Vi har smuk hvid sne udenfor og venter med glæde mere:-)Knus og kram Lisbeth

Joan Jørgensen sagde ...

Hvor er det godt I er afsted. Dine fortællinger er så gode og jeg nyder at læse og "opleve" sammen med jer :) OG det med at få klippet håret inden I tog afsted. Det glemte vi da ;) hehe... hilsen frisøren