mandag den 18. januar 2010

På jungletur

I går var vi på en hel fantastisk tur op langs grænsen til en lille landsby. Vi kørte i en pickup og for at få plads til alle sad Frederikke og jeg bag i. Det overskred helt klart dansk færdselslov, men den har vi jo heller ikke taget med herover. Det var halvanden times bumlen og bamlen og ømme trætte muskler af at holde sig fast
Det betød masser af vind i håret men også at vi fik alle syn og lugtindtryk med. På afstand kunne man lugte når man nærmede sig en landsby pga. grisene. Det vakte en del opsigt når Frederikke med sit lyse hår sad og kiggede ud af bilen.
Det er en helt ande vegetation og fauna, helt utrolig høje træer omgivet af bananpalmer og lige pludselig et vandfald der plasker ned. Fugle der skræpper konstant og svingende temperaturer op og ned af bjergene
Vi kravlede op og ned af bjerge i hårnålsving og et sted var bjerget skredet sammen så vi kørte på grusvej og støvet sad godt i øjnene..Det var så fantastisk smukt og billederne vi har taget lever slet ikke op til oplevelsen.

Når man bevæger sig rundt i Thailand er der forskellige check-points man skal igennem. Er du udlænding sender de dig ofte blot igennem men er du thai eller burmeser kan du komme ud for det store check. I vores tilfælde var vi en blanding i bilen, men her var Frederikke et sikkert kort. Ved et check-point gik de fuldstændig i stå da de så hende og kunne slet ikke få øjnene væk. Vi blev vinket igennem men øjnene fulgte det lyse hår hele vejen.
På vejen hjem gik Dr. Simon på indkøb hos en lille grøntsaghandlende ved vejsiden. Han købte hele butikken så pickuppens lad var fyldt op med græskar, auberginer, bananer, koriander og så nogle store lysegrønne squashlignende frugter. Der var kun lige plads til os og grøntsagerne så da vi 15 min efter lige skulle hente 3 passagerer mere var vi godt pakket sammen.
Det var ( også) en rigtig dejlig dag men jeg var træt og øm da jeg kravlede i seng kl 19.30.
Posted by Picasa

2 kommentarer:

claus sagde ...

Hej Frederikke og Stine

En hilsen fra det pi... kolde nord.

Vi har manden og den anden datter til spisning i morgen hos en lokal kineser, takket være heftige ombygninger.

Glæder os til at se Jer igen

KH

Pia og Claus

Jette Solveig sagde ...

Sikke en skøn tur!
Ufatteligt at høre om lyst flagrende hår i sommersol og sommervind, når vi går rundt her og overvejer at anlægge "Burka" udført i uld naturligvis!
Knus mor/mormor Jette