mandag den 25. januar 2010

Min skønne pre-class

Her er et lille udpluk fra min skønne pre-class på ca. 60-70 elever.
De er glade og med på alt hvad jeg finder på af mærkværdigheder. Når der ikke er nogle bøger er man nødt til at være særdeles kreativ! Jeg har indtryk af at de er vant til at sidde og lytte mere end selv at tale, så for nogen har det betydet en stor udfordring. Alle er dog kommet igang,men der er stor spredning i hvad de kan. De kommer naturligvis fra forskellige skoler og der er forskel på hvor megen undervisning de har fået.
I sidste uge lavede vi et lille storyline forløb hvor de blev delt ind i 6 grupper og hver gruppe skulle starte en butik i et nye Sunshine shoppingcenter. Alt skulle foregå på engelsk og vi sluttede fredagen af med at planlægge det store Grand Opening Party. Det var rigtig sjovt og gav plads til masser af grin og rollespil på engelsk.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Jette Solveig sagde ...

Kære Stine!
Hvilken udfordring!
Gud velsigne dig i din indsats!
Knus og kærlig hilsen Mor.

The Hoel World sagde ...

Kære Stine!
Det er fantastisk at læse om jeres eventyr med alt hvad det indebærer af udfordringer, oplevelser og anderledes livsstil. Må Gud give jer gode minder og varme hjerter!
Knus fra Ruben - og hils også de andre to tøser!

Stef_Lucie sagde ...

Hej Stine
Hvor lyder det dejligt med opmærksomme, taknemmelige, interesserede, positive elever.
Her hos os har vi lige overstået endnu en snestorm. Man kan ikke tænde fjernsynet uden at falde over et update på "Danamrk i undtagelsestilstand". Forældremødet i din klasse er blevet aflyst for 2 gang...der er aftalt motionsdag i sneen i morgen, men vi taler om plan b og c og d...KonTiki længe leve. Måske kan vi slet ikke komme frem. Ane vil skrive i morgen tidlig om skolen er fremkommelig
de allerbedste og "kolde" hilsen til Jer begge to...Stefanie