mandag den 11. januar 2010

Midt i junglen

Klokken er ca. 10.00 og her er omkring 30 grader. Rundt omkring os er undervisningen i gang i klasselokalerne og der summer af stemmer omkring os. I rummet ved siden af har vi oprettet en lille klinik hvor Neel er travlt optaget.
I går aftes brugte vi en del tid på google den medicin lejren havde spurgt os om at tage med. Det var ret underholdende. Flere af tabletterne er ikke tilladt i Danmark  og bliver betragtet som doping, men forholdene er anderledes herovre.
Frederikke er ikke helt på toppen, så jeg er sygehjælper, håber snart det går over.
Lejren ligger midt i junglen, så natten er fuld af fantastiske lyde, nogle lyde lidt mere fantastisk end andre. Når det er bælgravende mørkt kan man jo forestille sig alt. Så er moskitonettet lige pludselig ganske tyndt!!!

Vi  er blevet taget vældig godt imod og præsenteret på alle mulige måder. Vi ankom søndag morgen og blev anbragt foran 400-500 mennesker på platformen til en gudstjeneste der varede 2 timer. Det var lidt hårdt. Efterfølgende var der nadver, men når så mange mennesker skal have det går der 1 times tid mere.
Så alt i alt 3 timer i 35 grader til gudstjeneste.
Lejren er tilsyneladende delt op efter religiøst tilhørsforhold, ihvertfald lød den muslimske kalden til bøn tidligt i morges ved sologang. Det var samtidig med at de første begyndt at synge i vores del af lejren klokken 4.30.
Morgenmaden var en oplevelse pommes frites og småkager!!

Forbindelsen er ikke helt til at lægge billeder ind lige nu, her er primitivt men helt ok. Tag din højre hånd, se på den og spred fingrene ud så ser du hvor stor husedderkoppen var i morges!!

5 kommentarer:

John Haugegaard sagde ...

Kære Stine

Dejligt at høre fra dig/jer.
Den der varme kunne vi ikke dele den lidt mere ligeligt mellem jer og os?

Har i brug for hjælp med forskellige medicinske produkter og deres anvendelighed står jeg gerne til rådighed med de ting jeg kan slå op i diverse fagbøger.
Brug: john@haugeggaard.com

Hils Neel og Frederikke.

I er i vores tanker!

John

John Haugegaard sagde ...

Og mailen var lige forkert det er: john@haugegaard.com

Ane sagde ...

Kære Stine!
Håber du "nyder" Thailand - på trods af flygtningelejren?
Skriv hvis der er noget jeg skal gøre!
Kærlige knus og tanker
Ane

Joan Jørgensen sagde ...

I gør det! Hvor er det vildt! Jeg bliver helt utilpas når du skriver om husedderkoppen! Men I gør det alligevel!! I er mine idoler!

Karen sagde ...

hvor lyder det spændende, og en kæmpe kontrast til at gå herhjemme på barsel!!!! Jeg er så imponeret over det arbejde I laver. Mange hilsner fra Karen